Logoga šokolaad 75g modern bar

Logoga maiustused

Maitsvad logoga maiustused leiad Kingivabriku mitmekülgsest tootevalikust. Firma logoga maiustused on kitsas tootegrupp kuhu oleme liigutanud erinevad söödavad tooted, millele või mille pakendile on võimalik lisada logo.

Millistel sündmustel kasutatakse firma logoga maiustusi ja milliseid?

Firma logoga maiustusi kasutatakse näiteks konverentsidel, et osavõtjatele vahepeal energiat anda, et nad konverentsi asjal võimalik erksad oleksid.
Populaarsemad logoga maiustused konverentsidel on: logoga kommid, pastillid ja kummikommid, logoga šokolaadid, logoga küpsised ning logoga nätsud ja nätsukommid.
Kõige enam kasutatakse firma logoga maiustusi jõulupidudel, ettevõtete juubelitel jms sündmustel.
Eelnevate sündmuste puhul on populaarsemad tooted: logoga šokolaadid, logoga maiustuste komplektid ning logoga advendikalendrid.

Millega peaks arvestama firma logoga maiustuste tellimisel?

Maiustused on huviäratav tootegrupp, aga tihti jääb tellimus unarusse või hoopis tegemata. Miks – maiustustele logo lisamine on spetsiaalne tootmine ning erinevalt paljudest teistest toodetest on määratud miinimum kogus. Probleem tuleneb selles, et näiteks logoga karamellkommi miinimumkogus on 25 kg või logoga küpsise miinimumkogus on 2000 tükki, aga väikeses Eestis paljud ettevõtted ei tarbi 6 kuu jooksul seda kogust ära. Miks 6 kuu jooksul – sest enamus reklaamkingitusteks tehtavate maiustuste säilivusaeg on 6 kuud.

Kuidas firma logoga maiustustele logo lisatakse?

Maiustustele logo lisamine on kindlasti selle tootegrupi trumbiks. Kommide puhul on võimalik kujundada kogu kommipaber. Karpidesse pakendatud maiustuste puhul on võimalik disainida kogu karbi pind. Heaks näiteks on logoga advendikalendrid, mille puhul on trükitava ala väga suur. Võimalik on teha ka erikujuline advendikalender. Lisaks kõigele eelnevale on valikus tooteid, mille puhul on võimalik ettevõtte logo lisada maiustuse enda peale nagu näiteks: logoga küpsis või erikujuline šokolaad. Trükitehnoloogiate kasutamine maiustustel on väga spetsiifiline ja kasutatakse mitmeid erinevaid tehnoloogiaid, mis ise on aga põnev ja omamoodi nüüdisaegne teadus, mille kohta võid soovi korral täpsemalt lugeda siit.